Tools en Faciliteiten

 

Vergaderingen en workshops

Onze lichte ruimtes zijn geheel naar wens in te delen en zijn uiteraard voorzien van alle benodigde vergaderfaciliteiten, waaronder razendsnel glasvezelinternet en een haarscherpe 74 inch LCD-scherm. Bekijk ook onze speciale vergaderarrangementen.  

Zakelijke evenementen en productlanceringen

Wil je het bestaan van de organisatie vieren met een feest, of een productlancering? Door ons ruime restaurant met groot terras aan het water is dit allemaal mogelijk. Begin met een ontvangst op het schelpenpad of in onze sfeervolle bar en zet de festiviteiten na een (walking) diner voort met een dansfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waarschijnlijk heb je zelf al het een en ander bedacht, maar schroom niet om om advies te vragen, we denken graag met je mee. Lees meer over evenementen.

Actieve invulling

Wil je de dag net iets extra’s geven? Met de prachtige ligging aan het water, leent de locatie zich uitstekend voor sportieve activiteiten of geheel verzorgde vaararrangementen

Meer informatie?

Heb je interesse in het organiseren van een zakelijk evenement bij het Westeinder Paviljoen? Neem dan contact op met Kim van Nijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl. Zij denken graag met je mee en doen aan de hand van jouw wensen een vrijblijvend, op maat gemaakt voorstel.

MEER INFORMATIE?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Website door Sprite IT