Vergaderlocatie aan het water

14 August 2019

Verleng je vakantie

Het Westeinder Paviljoen is de ideale locatie voor vergaderingen en brainstormsessies. Ons restaurant is van alle gemakken voorzien, met verschillende ruimtes en zelfs de mogelijkheid om óp het water te vergaderen!

 

unieke vergaderlocatie

 

Unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een centraal gelegen, unieke vergaderlocatie? Dan is het Westeinder Paviljoen de locatie voor u. Gelegen in Aalsmeer, op slechts 20 minuten van Amsterdam, ligt ons restaurant direct aan het water. Omgeven door prachtige natuur en de Westeinderplassen zover het oog reikt. Met diverse uitvalswegen nabij is onze locatie goed bereikbaar vanaf Schiphol en Amsterdam, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor zowel grote als kleine gezelschappen hebben wij de juiste ruimte beschikbaar, die tevens in grootte aangepast kunnen worden. Zo heeft u de juiste sfeer en ambiance voor uw meeting!

Verschillende vergaderruimtes

Het Westeinder Paviljoen heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor zakelijke gelegenheden. Hier kunt u inspirerende trainingen, brainstormsessies, cursussen, netwerkborrels en conferenties houden. Ons restaurant is volledig uitgerust om in uw zakelijke behoeften te voorzien, met razendsnel internet, 74-inch LCD scherm en natuurlijk onze heerlijke keuken die tot uw beschikking staat. Lees hier meer over onze tools en faciliteiten.

 

verschillende vergaderruimtes

 

Vergaderen op het water

Maak een vergadering extra special en boek een uurtje varen op een luxe Jan van Gent sloep: touren over over de Westeinderplassen na uw meeting! Bij het Westeinder Paviljoen kan een vergaderen op het land, maar ook op het water plaatsvinden. Varen als teamactiviteit is een inspirerende, stressvrije ervaring die uw werknemers zich zeker zullen herinneren. Op een luxe Jan van Gent sloep kunt u met een gezelschap tot 12 personen varen. Indien gewenst verzorgen wij een heerlijke lunch, hapjes en drankjes aan boord. Leer hier meer over onze vaarangementen.

 

vergaderen op het water

 

Vergaderarrangementen

Voor onze zakelijke klanten bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Bent u van plan een meeting te houden in ons restaurant? Neem dan eens een kijkje bij onze verschillende arrangementen. Van een ‘comfort’ arrangement met onbeperkt koffie, thee, San Pellegrino en luxe snacks en salade, tot een uitgebreider arrangement inclusief ontbijt of 2-gangen business lunch. Zo heeft u de hele dag de tijd voor uw vergadering, en hoeft u zich geen zorgen te maken over eten en drinken voor uw medewerkers.

 

vergaderarrangementen

 

Zakelijke lunch of diner

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met een culinair tintje? Dan bent u bij het Westeinder Paviljoen op het juiste adres. Onze keukenbrigade maakt uw vergadering tot een ervaring an sich. De gastvrije sfeer in het restaurant zorgt ervoor dat u de dag vol energie begint. A la carte lunch of diner of ga voor één van onze menu’s. Onze chef-kok heeft een aantal heerlijke gerechten samengesteld, met voor ieder – visliefhebber, vleesliefhebber of vegetariër – wat wils. U bekijkt onze complete menukaart hier.

 

zakelijke lunch locatie


Meer informatie over een vergadering bij het Westeinder Paviljoen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0297-364985, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website door Sprite IT