Alles voor zakelijke evenementen

09 July 2019

Het Westeinder Paviljoen is een unieke locatie onder de rook van Amsterdam, geschikt voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en netwerkborrels. Onze smakelijke Franse keuken (8,5 op The Fork, 8,2 op Google), idyllische uitzicht over de Westeinderplassen, professionele staf en hoogwaardige faciliteiten zijn dan ook al het decor geweest van vele geslaagde evenementen. Wij lichten de kenmerken van het Westeinder Paviljoen hieronder graag toe.

 

zakelijk evenement

 

 

Zakelijk evenement in Aalsmeer

Onder de rook van Amsterdam

Het Westeinder Paviljoen heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, altijd met dezelfde hoogwaardige service. De charme van de locatie – aan het water, met uitzicht over de Westeinderplassen – maakt het een prachtig decor voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuw product. Dankzij onze slimme indeling kunnen wij de ruimtes aanpassen in groottes, zodat je zelf kunt bepalen hoe exclusief of groots je het evenement wilt aanpakken.

 

zakelijk evenement

 

De grote verscheidenheid in binnen- en buitenruimte maakt het Westeinder Paviljoen ook zeer geschikt voor team(building) activiteiten. Denk hierbij aan sportieve activiteiten, barbecues, muzikale optredens en zelfs kinderactiviteiten. Samen selecteren we het concept dat het beste aansluit bij jullie visie.

 

zakelijk evenement

 

Het meest voorkomende zakelijke evenement is nog altijd ‘de vergadering’. Een vergadering is mogelijk in één van onze vergaderruimtes of gedurende een lunch of diner in ons restaurant. Een zakelijke lunch of zakelijk diner bij het Westeinder Paviljoen staat garant voor een geslaagde meeting met food en service op hoog niveau.

Meer over onze service en keuken

Zakelijk restaurant het Westeinder Paviljoen

 

zakelijk evenement

 

Onze professionele, complete service is hetgeen wat ons echt onderscheidt van andere restaurants. Het Westeinder Paviljoen is volledig afgestemd op zakelijke bijeenkomsten, wat ons in staat stelt om continue hoogwaardige kwaliteit aan onze zakelijke klanten te bieden. Onze ervaren evenementmanagers Merel en Kim helpen je graag met het organiseren van een verrassend evenement. Onze medewerkers op de vloer zijn professioneel opgeleid met aandacht voor kwaliteit en de behoefte van (internationale) zakelijke gasten. En onze keukenbrigade, onder leiding van Chef-kok Rutger Eilander, staat garant voor een bijzondere kaart met een Franse twist, vol heerlijke vis-, vlees- en vegetarische opties.

 

zakelijk evenement

 

Het Westeinder Paviljoen is de ultieme locatie voor het organiseren van een zakelijk evenement in Noord-Holland, in Aalsmeer. Flexibel in te delen ruimtes, zowel binnen als buiten, een breed scala aan zakelijke activiteiten, smakelijke gerechten en onze topservice maken ieder zakelijk evenement tot een succes.

Meer informatie over een zakelijk evenement bij het Westeinder Paviljoen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0297-364985, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Website door Sprite IT