Het Westeinder Paviljoen

Het Westeinder Paviljoen is een multi-flexibele locatie. Door de indeling van het restaurant kunnen we ruimtes samenvoegen of juist van elkaar scheiden, waardoor we voor elke gelegenheid een geschikte ruimte hebben. 

Net onder Amsterdam, dichtbij Schiphol en verschillende uitvalswegen, biedt ons restaurant ruimte voor vergaderingen of zakelijke evenementen. Ook voor een dagvullend congres of seminar voor 100 personen tot besloten zakelijke bijeenkomsten, bij ons is een evenement altijd tot in de puntjes verzorgd. Onze Fortzaal biedt plaats aan 120 personen en het gehele restaurant aan 300 personen.

Restaurant met terras

Het sfeervolle terras aan het water is de trots van het Westeinder Paviljoen. Vanaf dit terras kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de Westeinderplassen in Aalsmeer. De zonsondergang is vanaf deze plek prachtig. Doordat onze tafels zijn voorzien van gashaarden kun je ook na zonsondergang heerlijk buiten zitten.

Plan een kennismaking

Wil je graag meer weten over het Westeinder Paviljoen? Neem contact op met Kim van Neijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl. Zij ondersteunen graag bij de organisatie!

Website door Sprite IT