ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Een bedrijfsjubileum, netwerkborrel of een ander zakelijk evenement? Het Westeinder Paviljoen is de ideale locatie voor ieder zakelijk evenement. De locatie kan tot maximaal 300 gasten ontvangen, meer gasten in overleg. Daarnaast heeft het Westeinder Paviljoen een flexibele indeling; ruimtes kunnen worden aangepast in grootte, wat het geschikt maakt voor zowel een groot bedrijfsfeest als een exclusieve netwerkborrel.

Het Westeinder Paviljoen is gelegen aan de idyllische Westeinderplassen, wat het geschikt maakt om zakelijke evenementen te combineren met activiteiten op het water. Op locatie zelf zijn de opties oneindig; muzikale optredens, bedrijfspresentaties, barbecueën en/of kinderactiviteiten (springkussen en schminken). Naast het organiseren van activiteiten kun je ook genieten van een heerlijke lunch en/of diner. 

De ligging van het Westeinder Paviljoen is centraal, vlakbij diverse uitvalswegen (binnen twee minuten rijd je op de N196, voorheen N201) en luchthaven Schiphol ligt op steenworp afstand. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis openbare parkeergelegenheid.  

 

  • Eten en drinken
  • Ontdek de locatie
  • Foto's
  • Vergaderen
  • MEER INFORMATIE?

    Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

    Website door Sprite IT