Sportieve pauze

Zin in een juist wat meer ontspannen break op het water? Bekijk ook onze vaararrangementen.

Westeinder SUP arrangement

In alle stilte en rust een tocht over de Westeinderplassen maken? Stand Up Paddlen is de snelst groeiende watersport ter wereld en inmiddels een steeds vaker terugkerend verschijnsel op de plassen, sloten, rivieren en kanalen van ons land. De sport is op elk niveau en door iedereen te beoefenen. Van een ontspannen toertocht tot serieuze training. Afhankelijk van de wensen kan SUP Venture voor iedereen een programma maken.

Standaard groepsarrangement à €25,- per persoon

Er wordt verzameld bij het clubgebouw van de Surfclub tegenover het Westeinder Paviljoen. Na het omkleden volgt er een instructie op het Surfeiland met betrekking tot de techniek en de veiligheid. Vervolgens gaat de groep onder begeleiding anderhalf uur suppen over de Westeinderplassen. Tijdens de tocht worden er tips en tricks gegeven door de begeleider.

Stand Up Paddlen is voor iedereen toegankelijk (mits zwemvaardig). Shirts en wetsuits zijn beschikbaar, maar bad- en lichte sport-/hardloopkleding is in principe voldoende.

Flyboarden Sensation

Flyboarden is dé nieuwe sensatie van de watersport en aangezien ons prachtige terras grenst aan de Westeinderplassen, de ideale pauze. Flyboard Sensation verzorgt clinics, demo's en organiseert do-it-yourself-dagen. Originieel als spetterende opening van een evenement, als bedrijfsuitje of als sportieve pauze tijdens een vergadering. Voor meer informatie over wat flyboarden inhoudt, verwijzen wij je graag door naar de website van Flyboard Sensation.

Wil je meer informatie met betrekking tot de arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

 flyboardensportieve

 flyboardensportieve

 

MEER INFORMATIE?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Website door Sprite IT