Sportieve pauze

 

Westeinder SUP arrangement

In alle stilte en rust een tocht over de Westeinderplassen maken? Stand Up Paddlen is een van de populaireste watersporten ter wereld en een veelvoorkomend verschijnsel op de plassen, sloten, rivieren en kanalen van ons land. De sport is op elk niveau en door iedereen te beoefenen. Van een ontspannen toertocht tot serieuze training. Afhankelijk van de wensen kan Supventure voor iedereen een programma maken.

Flyboarden Sensation

Flyboarden is een sensationele watersport en aangezien ons prachtige terras grenst aan de Westeinderplassen, dé ideale pauze. Flyboard Sensation verzorgt clinics, demo's en organiseert do-it-yourself-dagen. Originieel als spetterende opening van een evenement, als bedrijfsuitje of als sportieve pauze tijdens een vergadering. Voor meer informatie over flyboarden, verwijzen wij je graag door naar de website van Flyboard Sensation.

Zin in een juist wat meer ontspannen break op het water? Bekijk ook onze vaararrangementen.

 

 flyboardensportieve

 flyboardensportieve

 

MEER INFORMATIE?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Website door Sprite IT