Restaurant menu

Klik op de gewenste menukaart om deze te bekijken.

Diner

Onze keuken is veelzijdig en verrassend. Chef-kok Rutger Eilander staat garant voor een bijzondere kaart die veelal Frans georiënteerd is, maar met een moderne twist. Vis- en vleesgerechten wisselen elkaar af, aangevuld met vegetarische en vegan gerechten. Rutger kenmerkt zich door ambachtelijk, puur en kwaliteitsvol eten te serveren. Hij laat zich inspireren door de seizoenen en de foodtrends.

Vermeld eventuele voedselallergieën of dieetwensen alvast bij de reservering, dan kan ons keukenteam daar in de voorbereiding rekening mee houden.

Lunch

Naast het diner wordt er bij het Westeinder Paviljoen ook lunch geserveerd. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor een lunch met familie, vrienden of zakelijke relaties. De lunchkaart bestaat uit salades, broodjes, flammkuchen en warme gerechten. Voor ieder wat wils. 

 

Groot gezelschap?

Een lunch of diner met een groot (zakelijk) gezelschap? In een privéruimte of in het restaurant? Voor grote gezelschappen bieden wij verschillende mogelijkheden. Neem contact op met Kim van Neijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl, zij zorgen ervoor dat een lunch of diner tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Locatie en Contact     Direct reserveren 

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT