FEESTLOCATIE NOORD-HOLLAND

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, of gewoon zomaar een feest of evenement? Het Westeinder Paviljoen is dé locatie als het gaat om feestelijke partijen.

Uw feest in Aalsmeer

Het Westeinder Paviljoen is gelegen aan de Westeinderplassen, wat het uitzicht van deze locatie uniek maakt. Onze Fortzaal heeft een privé-terras en is geschikt voor 120 gasten. Het volledige Paviljoen biedt plaats aan 300 gasten. Buiten op het terras en het schelpenpad, die direct aan het water zijn gelegen, is het mogelijk om 80 gasten te ontvangen. Door de indeling van het Westeinder Paviljoen kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen, geschikt voor grote en intiemere evenementen.

Locatie met talloze mogelijkheden

Voor ieder seizoen is het Westeinder Paviljoen een geschikte feestlocatie. Bij mooi weer kun je genieten van een barbecue of diner op ons terras aan het water en is het mogelijk om de boot af te meren aan de aanlegsteiger. In de winter zorgen wij voor een sfeervol en modern ingerichte ruimte, met prachtig uitzicht over de Westeinderplassen. De keuken van het Westeinder Paviljoen is Frans georiënteerd met een moderne twist. Voor feestelijke partijen bieden wij verschillende menuopties, zoals een zittend diner, vorkjesdiner, maar ook een Westeinder Buffet. Wil je liever dat de chef-kok een persoonlijk menu voor je samensteld? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Feestlocatie in de Randstad

De ligging van het Westeinder Paviljoen in Aalsmeer is centraal, vlakbij diverse uitvalswegen (binnen twee minuten rij je op de N196, voorheen N201) en Schiphol ligt op een steenworp afstand. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vraag informatie aan!

Een feest of evenement op een stijlvolle en moderne locatie: het Westeinder Paviljoen! Naast heerlijk eten en ruime menukeuze kunnen jij en jouw gasten genieten van een fantastisch uitzicht over het water. Wij willen dat je evenement iets wordt om nooit meer te vergeten. Alle opties zijn bespreekbaar. Neem contact op met Kim van Neijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl, zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

MEER INFORMATIE?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT