Prachtige officiële trouwlocatie in Noord-Holland

Onder de rook van Amsterdam is het Westeinder Paviljoen de ideale trouwlocatie en makkelijk bereikbaar voor alle gasten. Met uitzicht over de prachtige Westeinderplassen en onze grenzeloze mogelijkheden, wordt het een dag om nooit te vergeten. Je kunt bij ons terecht voor de ceremonie, receptie, diner en trouwfeest.

Onbezorgd genieten van uw bruiloft

Je hebt vast talloze ideeën en wensen voor de locatie en de indeling van jouw trouwdag. Wij helpen je graag dit te realiseren. Ook denken wij graag mee over hoe wij jouw bruiloft nog specialer kunnen maken. In de zomer is het een onvergetelijk ervaring om per boot te arriveren bij het Westeinder Paviljoen en de huwelijksceremonie te voltrekken op het schelpenpad, direct aan het water. Voor de koudere maanden is ons sfeervolle restaurant met uitgestrekt uitzicht over de Westeinderplassen een prachtige locatie. Of je het nu groots wilt aanpakken of intiem wilt houden, wij maken van deze bijzondere dag een onvergetelijke gebeurtenis.

De trouwlocatie

Het aantal gasten per ruimte is afhankelijk van de gewenste opstelling, de volgende aantallen zijn ter indicatie.

In ons restaurant is er plaats voor 300 personen. Onze Fortzaal biedt de mogelijkheid om 120 gasten staand te ontvangen. Voor de ceremonie in de Fortzaal kunnen wij 80 gasten een zitplaats bieden en 20 gasten een staanplaats. Een ceremonie op ons schelpenpad biedt plaats aan ongeveer hetzelfde aantal.

De ligging van de trouwlocatie is centraal, vlakbij diverse uitvalswegen en biedt gratis openbare parkeergelegenheid.

Bruiloft receptie, diner en feest

Naast de ceremonie en de receptie kun je ook het diner en het trouwfeest bij ons organiseren. Op deze manier is het mogelijk jouw bruiloft op één locatie in Noord-Holland te beleven. Wij hebben ervaring met het organiseren van feesten en evenementen, waardoor wij contact hebben met de juiste partijen om de feestelijke avond ook spetterend in te vullen. En voor het diner stellen we een menu af op jouw persoonlijke voorkeuren of je kunt kiezen uit de door de chef-kok samengestelde menu’s.

Plan een kennismaking

Wil je meer weten over het Westeinder Paviljoen voor jouw bruiloft? Kom een hapje eten en ontdek het Westeinder Paviljoen! Eerst nog wat extra informatie? Neem contact op met Kim van Neijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl, zij weten hoe de mooiste dag van jullie even nog specialer wordt.

MEER INFORMATIE?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan bij Kim van Neijenhof of Merel Meijer. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, extra opties en prijzen.

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT