Sfeervolle Babyshower Locatie

Verwacht je beste vriendin, zusje of schoonzus binnenkort een kindje? Tijd om de mommy-to-be eens goed in het zonnetje te zetten met een babyshower, gender-reveal-party of een kraamfeest bij het Westeinder Paviljoen. Samen verzorgen wij alles (tot in de puntjes) - hoeft de toekomstige mama alleen maar aanwezig te zijn, zich te laten verwennen en te genieten van de prachtige dag!

Compleet verzorgde babyshower

Een geboorte is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in iemands leven, en dat moet gevierd worden. Bij ons kan je terecht voor een babyshower -feestje met een hapje en een drankje, een lunch of juist een compleet verzorgd diner. ’s Winters binnen in ons sfeervolle restaurant en zomers heerlijk buiten op het terras met adembenemend uitzicht over het water.

Kinderactiviteiten op locatie

Ook voor andere kindjes is er meer dan genoeg te doen op en rondom de locatie van de babyshower. Zo is er op het 'surfeiland' een speelschip, waar kinderen lekker  kunnen ravotten. Daarnaast kan je bij ons een springkussen of kindertafel huren, en verzorgen wij op aanvraag ook oppasmeisjes. Zoals we al zeiden: verzorgt tot in de puntjes!

Candy Table

Last but not least bieden wij een heuse Candy Table aan. Vanaf € 12,50 per persoon verzorgen wij een prachtige tafel in een kleur naar keuze – iedere kleur is mogelijk! – met taart, cupcakes, limonade en uiteraard een heleboel snoep. Wat de versiering van de babyshower betreft heb je hier zelf de vrije hand in.

Westeinder Babyshower

Babyshower westeinder paviljoen

Naast babyshower-proof hapjes en drankjes, heerlijk eten en ruime menukeuze, kunnen jij en jouw gasten genieten van een fantastisch uitzicht over het water. Ons doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen en daarom zijn alle opties bespreekbaar.

Voor zowel kleine als grote groepen geschikt

Het Westeinder Paviljoen is gelegen aan de Westeinderplassen, wat het uitzicht van deze locatie uniek maakt. Onze Fortzaal heeft een privé-terras en is geschikt voor 120 gasten. De volledige locatie biedt plaats aan 300 gasten. Buiten op het terras en het schelpenpad, die direct aan het water zijn gelegen, is het mogelijk om 80 gasten te ontvangen. Door de indeling van het Westeinder Paviljoen kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen, geschikt voor grote of juist intiemere babyshowers.

Goed bereikbaar & centraal gelegen

Het Westeinder Paviljoen is uitstekend bereikbaar via de N196 en diverse uitvalswegen. Met circa 80 openbare parkeerplaatsen voor de deur is het vrijwel altijd mogelijk om gratis te parkeren. 

Enthousiast geworden? 

Neem contact op met Kim van Neijenhof of Merel Meijer via 0297-364985 of via info@westeinderpaviljoen.nl, zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, het tijdstip van het kraamfeest en de invulling van het festijn.

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT