Waarom je je bruiloft in ons restaurant zou moeten houden

07 June 2019

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Wij zijn heel enthousiast dat jullie binnenkort samen in het huwelijksbootje stappen. Eén van de eerste dingen die je van je huwelijks to-do lijstje zal moeten afvinken, is de locatie. Want gaan jullie de huwelijksgeloften uitspreken in een hotel, een boerderij, een loft, of misschien wel in ons mooie restaurant? Hieronder staat alles wat je moet weten over trouwen in een restaurant en waarom ons restaurant de beste optie voor jullie huwelijk is!

De sfeer

Bij het Westeinder Paviljoen is de ambiance – zowel binnen als buiten – helemaal af. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en hebben alleen nog wat persoonlijke touches nodig om het helemaal ‘jullie’ te maken. De gasten zullen arriveren op een romantische locatie met schelpenpad aan het water – gewoon aan de Westeinderplassen.

 

Trouwen in restaurant

 

Traditionele trouwlocatie

Veel trouwlocaties zijn als een blank canvas. Dit is een ideale optie voor koppels die graag een thema- of kostuumbruiloft willen, omdat je helemaal los kunt gaan met het decor. De opties zijn eindeloos, maar een nadeel is dat het veel tijd, geld en moeite kost om een locatie van begin tot eind aan te kleden, iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Onze locatie is op zichzelf al prachtig en heeft alleen nog een finishing touch nodig voor jullie bruiloft. Wanneer jullie ons restaurant helemaal aan willen kleden is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij denken graag met jullie mee!

 

trouwen in restaurant

 

De nummer 1 reden voor een bruiloft in een restaurant: het eten!

Als jij terugkijkt op de Grote Dag zul je je vooral herinneren hoe je je toen voelde. Je gasten zullen zich vooral herinneren hoe het eten smaakte. Wanneer je je bruiloft bij ons in het restaurant houdt kun je er van uitgaan dat dit een smakelijke herinnering wordt.

Huwelijksdiner in ons restaurant

Eenieder die wel eens bij ons heeft gegeten, weet dat onze moderne Franse keuken veelzijdig en goed is. Voor jullie bruiloft bieden wij verschillende dinerstijlen aan; a la carte, shared, barbecue en walking dinner. Welk diner het beste bij jouw bruiloft past is afhankelijk van jullie wensen, maar ook het tijdsbestek, het aantal personen, het seizoen etc. Met onze ruime ervaring kunnen wij jullie hierin adviseren. De chef heeft een aantal menu’s samengesteld, maar een menu op basis van jullie persoonlijke voorkeuren valt ook onder de mogelijkheden.

 

trouwen in een restaurant

 

Een goede voorbereiding is belangrijk, maar de uitvoering des te meer. Op de avond zelf staat er dan ook een professioneel en ervaren team om iedereen op zijn wenken te bedienen.

Ook met eventuele voedselallergieën of dieetwensen kan ons keukenteam rekening houden, maar dan zouden wij dit wel graag van tevoren weten.

 

trouwen in restaurant

 

Overweeg je een bruiloft in ons restaurant?

Het Westeinder Paviljoen is een prachtige trouwlocatie aan het water, met een keuken waar je alleen maar van kunt dromen. Wij verzorgen nu al een aantal jaar bruiloften, en onze staf weet precies hoe ze van deze speciale dag een droombruiloft moeten maken. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op via het contactformulier of telefoonnummer 0297-364985.

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT