Uit eten met kerst bij het Westeinder Paviljoen

22 November 2018

Uit-eten-kerst-westeinderpaviljoen

 

Geen mooiere plek om de feestdagen te vieren

 

Ons menu is ieder seizoen een feest voor de zintuigen, maar met kerst pakken we extra uit. Onze bruisende bar en restaurant staan de hele maand december in het teken van de kerstgedachte: sfeervolle kerstversiering, de toewijding van ons team, de smakelijkheid van ons kerstmenu en de algehele magische sfeer. Eten met kerst bij het Westeinder Paviljoen is gegarandeerd een feestelijke ervaring!

 

Uit eten met kerst: voor ieder gezelschap

 

Of je nu op zoek bent naar een zakelijk kerstdiner, kerstborrel of lunch, het samenzijn viert met vrienden en feestelijke cocktails of juist voor een heerlijk kerstdiner met familie, ons team zal ervoor zorgen dat je je welkom en op je gemak voelt bij het Westeinder Paviljoen.

Een diner met een klein gezelschap te midden van andere gasten of in een van onze privé ruimtes, alles kan. Wij hebben ruimtes beschikbaar waar een grote groep in intieme sfeer kan genieten van elkaars gezelschap en het kerstdiner of borrel. Er is ruimte voor maximaal 140 zittende gasten of 300 gasten tijdens een staand vorkjesdiner of borrel. Uiteraard hebben wij ook voor kleine gezelschappen een passende oplossing. Neem contact met ons op op voor alle zakelijke mogelijkheden.

 

Het Kerstmenu

 

Uit-eten-kerst-westeinderpaviljoen

 

Op kerstavond en eerste kerstdag serveren wij een vijfgangen kerstmenu à €65 dat barst van de smaken – heerlijke seizoensgerechten die gegarandeerd bij zullen dragen aan het feestelijke gevoel! Denk aan een tartaar van hertenfilet met een zacht gegaard kwarteleitje en wintertruffel om mee te beginnen, gevolgd door een rouleau van parelhoen en pancetta. Sluit af met een overheerlijk karameltaartje met Namelaka van Guanaja chocolade en mandarijnensorbet. Uit eten met kerst wordt zo écht een feestje.

 

kerst

 kerst

 

Het Decembermenu

 

Uit-eten-kerst-westeinderpaviljoen

 

Het Westeinder Paviljoen is de ideale gelegenheid voor een etentje met geliefden of een zakelijk diner tijdens de mooiste tijd van het jaar. Speciaal voor deze periode hebben wij onze favoriete smaken van het seizoen samengevoegd in een heerlijk a la carte menu vol rijke smaken en tijdloze klassiekers. Met een ruime keus aan vlees, vis en vegetarische opties zit er gegarandeerd iets tussen dat de smaakpapillen van jou en je gezelschap kan bekoren: van Wagyu Ribeye tot Tonijn en Truffelrisotto. Gezelschappen groter dan 9 personen serveren we een aantal speciale groepsmenu’s – neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

kerst

 kerst

 

Het Wildmenu

 

Uit-eten-kerst-westeinderpaviljoen

 

Wanneer je ons wildmenu proeft, proef je de winter. Onze chef heeft een driegangenmenu samengesteld voor €45 dat zich laat kenmerken door de unieke, uitgesproken smaken die wild ons biedt. Begin het feast met een Proeverij van Wild met hertenham, een kroketje, terrine, bouillon en brioche. Dit was slechts een voor proefje van het hoofdgerecht, met Hertenboutfilet en stoofpeer een ware smaakexplosie. Als dessert serveren wij gezouten karamel met roomijs en gepofte rijst. Kortom, genieten!

 

kerst

 kerst

 

Openingstijden

 

Bijna de hele maand december hanteren wij de reguliere openingstijden. Kerstavond en eerste kerstdag zijn wij vanaf 18:00 uur geopend voor het vijfgangenkerstdiner. Op tweede kerstdag zijn wij gesloten. Meer informatie over de openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaarsdag is hier te vinden.

Reserveren voor kerstavond en eerste kerstdag is verplicht. Gelieve telefonisch te reserveren als je deze data bij ons wilt vieren via het telefoonnummer 0297-364985.

 

kerst

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT