Trouwen aan het water

24 April 2019

Trouwen aan het water bij het Westeinder Paviljoen

 

trouwen aan het water

 

Trouwen aan het water is voor veel bruiden (én bruidegoms) een droom. En als je eenmaal je zinnen hebt gezet op die droombruiloft aan het water voldoet niks anders meer. Bij het Westeinder Paviljoen kun je terecht voor de ultieme ‘trouwen aan het water’ ervaring, inclusief adembenemend uitzicht over de Westeinderplassen en schelpenstrand.

Wil je een afspraak maken, of eerst meer informatie aanvragen over deze bijzondere trouwlocatie? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op via 0297-364985.

 

Waarom trouwen aan het water?

Trouwen aan het water is niet voor niets één van de meest voorkomende bruiloftswensen. En met de Westeinderplassen als decor van één van de mooiste dagen uit jullie leven, is een bruiloft bij het Westeinder Paviljoen hard to beat. Maar, er zijn meer redenen dan alleen het uitzicht om te kiezen voor een bruiloft aan het water bij het Westeinder Paviljoen.

 

Ons schelpenpad is een droomlocatie an sich

Als trouwen op een locatie die van nature al prachtig is op jouw verlanglijstje staat, dan val je ongetwijfeld voor ons. Naast het prachtige uitzicht over de Westeinderplassen hebben wij ook een andere eye-catcher: het schelpenpad. Omringt door veel natuur is er weinig decoratie nodig, maar uitpakken kan natuurlijk altijd!

 

Trouwen aan het water

 

Buiten trouwen betekent rekening houden met het weer

In ons wisselvallige kikkerlandje werkt moeder natuur (helaas) niet altijd mee. Bij het Westeinder Paviljoen zullen we er alles aandoen om ervoor te zorgen dat je gasten zich comfortabel voelen en in het geval van regen hebben we altijd een back-up plan: onze prachtige locatie binnen. Hierin kunnen we heel snel schakelen. Zo kan de ceremonie altijd zonder problemen voortgezet worden.

 

Een bijzondere trouwlocatie met hoogwaardige faciliteiten en service

Bij het Westeinder Paviljoen zijn uitmuntende faciliteiten en service de standaard. Denk hierbij aan onze heerlijke moderne Franse keuken, geschikte ruimtes voor ceremonie tot trouwfeest, professionele apparatuur waaronder LCD-scherm en microfoon, servicegerichte bediening en barpersoneel, mooi opgedekte tafels en sfeervolle decoratie. Informeer naar alle mogelijke opties bij onze bruiloft coördinators Kim of Merel.

 

Trouwen aan het water

 

Wil je beginnen met het organiseren van jouw droombruiloft aan het water bij het Westeinder Paviljoen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0297-364985. 

 

Veelgestelde vragen..

 

Kun je het hele jaar door trouwen aan het water bij het Westeinder Paviljoen?
Er kan het hele jaar door worden getrouwd met uitzicht op de Westeinderplassen. Met mooi weer trouw je op het schelpenpad, direct aan het water, en met minder goed weer binnen in het restaurant, maar ook vanuit het restaurant heb je zicht op het water. De Westeinderplassen is altijd het decor.


Hoe lang van te voren zou je het Westeinder Paviljoen moeten reserveren voor een bruiloft?
Als jullie op een bijzondere, en daarmee populaire, datum willen trouwen, dan adviseer ik dit zo snel mogelijk vast te leggen. Deze optie blijft net zo lang staan tot er een andere partij geïnteresseerd is in dezelfde datum. Als dit het geval is dan vragen wij jullie om binnen een aantal dagen een beslissing te nemen.


Hoeveel gasten kunnen jullie ontvangen?
Het aantal gasten dat wij kunnen ontvangen is volledig afhankelijk van jullie wensen. Als jullie een indicatie hebben van het aantal personen dan kunnen wij aangeven of het haalbaar is of niet, maar dit kan het best worden besproken in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek op locatie.


Hoeveel bruiloften houden jullie per dag?
Wij organiseren 1 bruiloft per dag.


Wat is jullie regen policy?
Onze locatie is zowel binnen als buiten geschikt voor een bruiloft. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kan er op de dag zelf nog geschakeld worden. De verschillende scenario’s worden van tevoren besproken.


Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van eten tijdens bruiloften en recepties?
Er zijn verschillende dinermogelijkheden; zittend drie/vier/vijfgangendiner, vorkjesdiner, barbecue en buffet. Welk diner voor jouw dag geschikt is, dat hangt af van het aantal dinergasten, tijdschema en jullie wensen.


Waar wordt de receptie doorgaans gehouden?
De receptie vindt vaak plaats op het privé-terras. Dit is een mooie ruimte voor een toast en het aansnijden van de taart. Indien het gezelschap te groot is betrekken wij net zoveel van het terras erbij tot de ruimte groot genoeg is. Met minder goed weer wijken we uit naar binnen.


Zijn bruiloften bij het Westeinder Paviljoen ook toegankelijk voor honden?
Honden zijn altijd welkom in het Westeinder Paviljoen.


Zijn bruiloften bij het Westeinder Paviljoen ook toegankelijk voor rolstoelen?
Bruiloften zijn zeker toegankelijk voor rolstoelen.

 


trouwen aan het water

 

Kun je niet wachten met het organiseren van jouw droombruiloft aan het water bij het Westeinder Paviljoen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0297-364985.

Onze gasten beoordelen ons met 7.7 van 10 sterren. Gebaseerd op 138 reviews.
Westeinder Paviljoen

Cookie-instellingen

Website door Sprite IT