On The Rock

Menu

Onze keuken is veelzijdig en verrassend. Chef-kok Rutger Eilander staat garant voor een bijzondere menukaart, die veelal Frans georiënteerd is, met een internationale en moderne twist.

Lokaal en puur

Salades, sandwiches, vis-, vlees- en vegetarische gerechten wisselen elkaar af. Rutger kenmerkt zich door pure en kwalitatieve gerechten te serveren, met ingrediënten van lokale leveranciers. Hij en zijn team laten zich graag inspireren door de seizoenen en de laatste foodtrends.

Groepen

Voor gezelschappen vanaf 10 personen bieden wij onze groepsarrangementen aan. Bekijk de mogelijkheden, en neem dan vrijblijvend contact op met Merel, Kim of Sarah.

Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of via het contactformulier. Zij zorgen ervoor dat jouw lunch of diner volledig naar wens is.

Reserveer online

Een reservering maken voor een gezelschap groter dan 10 personen? Dan vragen wij je om telefonisch contact op te nemen, een dergelijke reservering vergt iets meer aandacht vandaar dat er niet online gereserveerd kan worden.

Back to top

Ons prachtige restaurant heeft een nieuwe look gekregen. Vanaf 10 mei gaan wij verder als restaurant On The Rock! Een nieuwe naam vanwege de ligging (omringd door rotsen), de internationale gasten en een knipoog naar het serveren van een drankje ‘on the rocks’. En bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuwe website!